Utbytespost 3.0?

Efter en dags reflekterande över resan så känner jag att jag fått en ordentlig dos av mina vänner. Det känns bra att kunnat vara med alla nu när det närmar sig min resa. Ikväll har jag suttit och läst runt på andra utbytesbloggar och märker att majoriteten redan har fått sina placeringar och avresedatum om de inte redan har hunnit åka iväg. Själv sitter man här utan någon som helst aning. Varken om var i landet man kommer hamna eller när man ska åka iväg. Hittade dock några som sitter i precis samma situation som jag, vilket är lite lugnande. Allt är nästan fixat för min del. Jag måste införskaffa några mer presenter till värdfamilj. Har beställt Swedish Homecooking: In America. Det är en kokbok men verkade ha mer än bara recept. Det verkar stå lite om svenska traditioner, om landet och hur det vardagliga köket ser ut. Har även hört att Sverigetröjor samt Djungelvrål ska vara bra presenter till värdfamiljen. Förutom presenter är det väl lite kläder som ska inhandlas innan avresa. Går just nu i trasiga skor och har väldigt litet utbud av kläder. Man kanske inte kan räkna med att man kan åka och handla det första man gör när man väl är där, så det gäller att ha lite så man klarar sig. Tänk om man inte får någon värdfamilj? Har hört att man tydligen ska kunna hamna på "Privat Highschool" och bo på studenthem. Ska man då ha med sig presenter? Vem ska man ge dem till?
 
Imorgon ska jag hämta ut boken som kommit till posten, ringa trafikverket och försöka beta av alla måsten. Dvs städa, handla mat etc. Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden mer.. Det känns som om man bara går och väntar på att man ska få höra någonting om någon placering som inte verkar vilja dyka upp.. Men jag har klagat och funderat tillräckligt för det här inlägget. Nu måste jag säga att det är otroligt roligt att se att fler och fler hittar till bloggen. Det gör att man vill skriva mer och mer och har gjort att jag fått bättre rutin på skrivandet. Har dock inga bilder för denna post men ska försöka ha något att erbjuda allt eftersom jag gör saker. Tills vidare!
 
Ps. råkade riva ner bloggen igår så det är därför den inte ser lika dan ut som innan. Orkar dock inte fixa menyn till vänster så den får va som den är..
 
Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv