Incoming!

Hej blogg Kung Blomster här igen. Det är nu onsdag kväll och jag har precis avslutat en snabb sammanfattning inför morgondagens prov i US history. Det var några dagar sen jag senast kletade ner något här men det är så det får vara. Början av veckan var lite seg. Samma lektioner och inget nytt. Däremot har jakt säsongen dragit igång här och man märker hur folk försvinner från skolan för att åka up north för att jaga. Så gjorde även min värdfar. Han tog ledigt den här veckan och for sin kos uppåt.
 
Idag hade jag en rätt skön dag i skolan. Mr. Clark i Introduciton to Business vill alltid att jag ska svara på hans frågor på svenska. Jag vet inte om det är bara han som vill eller om resten tycker det är intressant men whaeva. Det är lustigt hur lång tid det tar att översätta vissa meningar eftersom vi inte har samma ordföljd i meningar i svenskan. Anywho. Vi har jobbat med ett litet medeltidsprojekt i English class då vi ska skriva en berättelse och göra en old looking book av det hela. Det är rätt skoj för det är mycket blaj på lektionerna och alla småkaosar omkring.

Efter skolan idag hade värdmor möta så var tvungen att stanna och vänta på henne. Vänta och vänta, jag vet inte om jag vill uttrycka mig så negativt men jag satt och spelade piano och gjorde lite läxor en timme efter skolan så det var inte så farligt. Efter plugget åkte vi till Staples en typ kontorsaffär där de säljer papper, pärmar etc. Jag köpte två paket med mina favoritpennor. Vi gick sedan över til Kohl's (säker fel men men) och köpte en kaffemaskin. Värdmor tyckte att jag skulle ha en plus att hon tyckte det va synd att man inte kunde bjuda på kaffe när de kom över eftersom vi inte har någon kaffemaskin eller bryggare här. Ja försökte säga att vi inte behövde nån eftersom vi ändå åker förbi speedway varje morgon och eftermiddag och jag kan ju köpa kaffe där. En kaffe som vi skulle kalla stor kostar $1,26 och så det är inte så farligt. Anywho, efter det så plockade vi upp burgers på Five Guys, de gör galet bra burgers. Det är typ som att kolla när dom jag pizza hemma fast dom gör burgers instället. När vi kom hem såg jag två glada gröna lådor utanför yttedörren. Paketen har kommit! Två trevliga lådor med godis från sverige kom fram idag. Rev upp båda lådorna med glädje och fann mig en hel del gott. Jag vet dock inte riktigt om det "hänt" något med godiset under resan eller om vissa av grejerna bara blivit "gamla", det låter sämre än va de är. Några av skumbananerna och svamparna va rätt hårda men det spelar ingen roll. Värdmor tyckte svensk godis va konstigt när jag bjöd henne. Jag förklarade dock att det inte var riktigt som det är när man köper det hemma.
 
Imorgon efter skolan blir det massplugg, jag måste göra alla läxor som vi har över helgen efter som vi ska iväg på roadtrip under helgen. Jag måste även packa för vi åker direkt efter skolan på fredag. Värdmor jobbar every second helg någonstans ca två timmar bort från huset och eftersom värdfar är och jagar tänkte jag att det kanske är roligare att hänga med henne till vart vi nu ska än att sitta hemma helt själv utan att kunna åka någonstans och så. Så det blir två nätter på hotell. De ska tydligen ha pool och bastu och grejer så det ska nog inte vara svårt för mig att hitta något att göra. De har även bio, köpcentrum och liknande i krokarna så finns saker att göra. Men nu ska jag läsa några nummer av One Piece som jag lyckats snubbla in på efter att läst alla Ms. Marvel nummer, och sen ska jag sova. Livet är hårt och jag är lever livet, visst grabbar?

Fred.
 

Kommentarer

Postat av: DänkaN

Publicerad 2012-11-17 15:48:26

Kaviar och ägg måste de ju testa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv