Pre Thanksgiving

Hej kära blogg. Nu var det ett tag sen jag skrev sist. Det har vart en kort men intensiv vecka i skolan. Måndagen flöt sakta men säkert förbi, i alla fall skolan. Efter skolan hade jag jordens lass med läxor att göra. Hade Part I av the final exam i US History att plugga inför och sen prov i BMI. Jag slängde snabbt ihop studyguide svaren för US history innan jag dök in i BMI pluggandet. Det slutade med ca 20 minuters historieplugg och två timmar BMI plugg. Jag tyckte båda proven gick bra. Jag oroade min inte allt för mycket för historian för the final exam är 20% av betyget och jag har fått A på allt och de kan max sänka mig till B och jag känner mig inte direkt så taggad på att överplugga. Jag är ju trots allt här för upplevelsen ( hehe ).  Efter skolan lämpade vi av lite grejer hemma innan det var dags att storhandla. Vi åkte runt till flera ställen, Sam's Club, Walmart, GFS och Meijers. Vi laddade upp med grejer inför Thanksgiving. 
 
Idag hade vi som sagt half day. Alla lektioner var nerkortade till 25 minuter vilket gör att man inte hinner göra något på någon av lektionerna. Men varför klaga, det är bättre än en hel dag. På vägen hem plockade vi upp mat från Donken. ANDRA GÅNGEN jag äter donken här i staterna, ganska bra jobbat tycker jag. Hur som helst vart det en latemansdag. Jag varvade TV tittande med gitarrspel och hushållssysslor.  Vred och vände på mig i soffans tills jag hittade en bekväm ställning och lyckades ta en timmes nap.

Till middag åt vi taco apatizers. Lite chips, köttfärs, någon sallads dish och så, smarrens! Efter middagen spelade jag lite mer gitarr innan jag bestämde mig för att "wrap my coin", can inte komma på va det heter på svenska. Hur som helst så hade jag nästan 30 dollar i mynt. Har inte så mycket mer att säga så här en vanlig dag som denna.. Det lär komma upp nån update imorgon eller fredag med lite bilder och så från Thanksgiving. Oh btw har  hittat nya favoritchips, Pringles Honey Mustard. Tacka gudarna för frälsning! Btw 2.0 har slängt ihop en ny spotifylista för den som är intresserad. Det är fortfarande under konstruktion men den blir längre för var dag.

'thisdefinesmyexchange

Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv