Helg!

Hej kära blogg. Det är otroligt hur tiden bara rusar förbi. Känns som att det inte va så länge sen man stod på arlanda med packningen i högsta hugg för att ge sig iväg. Men livet är bra. Det har börjat rykten om halloween aktiviteter. Vi har halvdag i skolan den 31a. Jag, Tim och några av hans buddies ska iväg till KFC när skolan slutar. Jag bestämde att vi skulle dit eftersom jag aldrig har vart där och alltid velat pröva krubben Kentucky har att bjuda på. Det var snack om spelkväll/filmkväll efteråt men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Några av hans polare är lite halvsnea så vi får se. Pratade även med Dylan, killen från Choir Class om att göra ett "solo" nummer till  vårkonserten. Temat är Movies så det måste vara någonting som har med filmer att göra. Jag funderade på att kanske göra en Obediah Parker version på Hey Ya, About today med The National eller Accidentally in Love från Shrek. Jag har inte riktigt presenterat vad och hur jag vill att det ska gå till men tänkte någon form av akustisk uppträdande med flera stämmor och ev. fiol.Släng gärna in en kommentar om ni har förslag på vad vi kan hitta på eller vilken av låtarna du tycker vi ska välja. Det är roligt att det börjar hända lite mer saker här i och runt om skolan. Mycket verkar kretsa kring just det, inte bara kompisarna där utan skolaktiviteter och liknande, lite synd att jag bor så långt bort bara. 
 
Lämnade in beställningen på Kappan och den fräna hatten för Graduation idag. Det kändes lite fel att inte beställa någonting annat än bara kappan men jag såg ingen point i att beställa en massa inbjudningskort och annat krimskrams då jag inte känner någon här jag kan bjuda. Det börjar kännas som att det hela börjar röra sig lite, det är på G liksom. Juste, jag tror jag har listat ut hur man ska beskriva amerikaner. Jag kom på att ordet bekväm är ordet som alla amerikaner sträva efter. Jag vill inte säga att de är lata men mycket ska vara bekvämt för att vara godkänt.
 
Ni får ursäkta för långt inlägg utan bilder men det får ta at bli ett sådant då och då. I går när vi började att gå igenom WWI på US history lektionen pratade vi om hur Tyskarna rörde sina fronter throughout Europa. Vi pratade om bakomliggande orsaker och så men stannade upp på skyttegravs kriget på västfronten mot frankrike. Jag kunde inte låta bli att nästan tokgarva när en av tjejerna i klassen frågade vilken delstat Belgien ligger i... Det var för roligt för att låta tystnaden kväva. Alla blickar vändes mot mig (jag sitter längst bak i klassrummet i ena hörnet, så det kändes fett dramatiskt.) Förmodligen undrade klassen samma sak men läraren verkade hålla med mig när han skakade på huvudet och kollade besviket på tjejen..
 
Från det ena till det sista? Nu blir det nostalgitripp med dragonball läsning på tabletten. Jag känner mig som ett barn med mina leksaker men men, är man nöjd så är man. 
 
Ps. Detroit Tigers made it to the World Series! ( :-D :-D )
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Emil

Publicerad 2012-10-20 11:00:23

About today helt klart, den är fett mysig! ;D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv