Måndag

Att slänga upp ett inlägg varje dag, tycker jag är lite för ofta. Inte för att jag inte har tid eller så utan för att det inte hinner hända så mycket, och det känns som att det är lite vettigare med längre inlägg, eller har jag fel? (skriv va ni tycker i en gullig kommentar) Anywho.. Slapp söndag igår. Jag hade inga läxor över helgen så det blev att vi bara tog det lugnt, åt frukost på Panera som  jag lärt mig att det heter, inte Pandora.. I alla fulla fall, det blev lite söndags deg, med tv, snack och lite handling. Det vart inget Haunted House som "planerat". Vet dock inte varför riktigt men vi får väl ta det en annan dag. När vi va ute och for såg man att det börjar närma sig Halloween. Folk har redan börjat smälla upp gravstenar, pumpor, skelett och andra hemskheter i trädgårdarna. 
 
Idag var det en vanlig dag i skolan, eller nästan. Vi fick en massa läxor i World History, inte bra. Sen hade vi "college information" istället för 5th hour. De gick igenom vad man behövde göra för att ansöka till College. Jag vet dock inte om det är något jag behöver bry mig om eftersom jag ska hem till Sveden till sommarn. Ska höra med värdmor, hon kanske kan luska fram något från nån i skolan. Där emot ska man beställa grejer för graduation och så och jag funderar på vad man vill och vad man inte vill ha. Man kan beställa koppar, ringar, kläder, kort och en massa annat tok. Jag vet bara att jag vill ha nån form av tröja från skolan som minne och kanske något mer. Annars har jag bara tagit det lugnt hemma idag. Läxor, mat, gitarr och tv.Värdmor lagade någon kyckling taco variant idag, mycket trevlig. Jag har lyckats dra  in dem båda i The Mentalist så det är det som gäller om det inte är baseball, fotboll eller nya NCIS avsnitt. Tagit några toner på guran idag också > mycket trevligt. Men nu blir det senaste numret av Civil War och sen sömn. 
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Patrik Aah!<3

Publicerad 2012-10-09 16:25:36

Jag tycker du borde vänta med ett inlägg tills det händer något spännande/kul puss

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-10 16:41:39

VARJE DAG IN I MINSTA DETALJ!

Postat av: Emil

Publicerad 2012-10-10 18:44:28

håller med patrik!, och du får fan ta några bilder på hur det ser ut på halloween runt om i området. Skulle vara kul med tanke på hur en svensk halloween ser ut...! :P puss på dig

Postat av: Cilla

Publicerad 2012-10-12 07:50:42

Inlägg lite mer sällan än varje dag är helt okey! Som du säger, händer det ungefär samma saker varje dag är det ju inget du behöver upprepa varje dag. Alla inlägg (få eller många) är en bonus att vi får vara med dig på din resa! Kramar från faster :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv