Sju Dagar senare

Hej bloggen nu var det ett tag sen jag skrev någonting. Jag tänker faktiskt skylla ifrån mig lite på veckans förkylning. Det började i måndags med huvudvärk och slöhet. Jag har tänkt att jag ska skriva någonting varje dag men när jag väl har gått upp på rummet och slängt mig på sängen har jag inte haft ork att starta datorn och börja skriva.
 
Veckan som har passerat har innehållit mycket politikprat. De hade ett dabattsrollspel i aulan i måndags tror jag det var. Olika elever spelade de tre stora partierna? som inför valet i år. Många lektioner avbröts då vi skulle gå till aulan och rösta i mediacentret. Så det känns som att det nästan bara har varit halvdagar de dagarna. Nu på onsdag är det Halloween. Vi var iväg och köpte pumpor igår som vi/jag skulle ge mig på men det föll helt bort idag när vi va runt och for. Det började med skål kalaspuffar och racerlopp till bion. Vi kollade Taken 2. Riktigt härlig actionrulle. Den håller karaktär med den första filmer samtidigt som den inte är en kopia med lite tweek på storyn. Väldigt underhållande om man nu tycker det är coolt med vuxna män som slåss i turkiskt badrum. Har spenderat mycket av veckan på min tablet. Har läst ca 450 nummer av Dragon Ball... Jag försöker klura ut vad jag ska läsa här näst. Jag köpte hela Ms. Marvel serien men jag känner inte riktigt för att börja med den än. Funderar på Bleach att läsa Bleach men jag vet inte. Tar gärna emot bok/serie tips!
 
Nu blir det en snabb historieläxa, ekonomi läsning och serieläsning innan det är läggdags. Jag förstår verkligen inte varför jag är så trött. Sover ca 8 timmar varje natt och känner mig trött frammåt nio-, tiotiden varje kväll. Jag funderar på att slänga iväg en beställning från Amazon. Jag såg att vi hade nå rabattkuponger här hemma och jag har lite småsaker på önskelistan, mohaha. Ska verkligen försöka uppdatera oftare! Om jag glömmer bort eller det dröjer för länge mellan inläggen släng gärna in en kommentar på något av inläggen. Det poppar upp ett litet meddelande då och det kan vara bra att känna lite press! Tills vidare...

Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv