Skön söndag

Hej bloggen, överlevarN Tedusa här. Mina fingrar kände att det var dags att prata av sig lite här där man blir hörd från andra sidan våran planet. Som jag nämnde igår så har jag bytt värdfamilj för tillfället. Jag vet dock inte om detta blir min permanenta familj eller om jag kommer byta nå mer. Just nu känns allting jättebra, inte för att det var dåligt eller sämre på något sätt innan men det har inte varit något problem att flytta eller så. Familjen, eller paret här är jättetrevliga. De bor i en Sub-division till Grand Blanc vilket är en jätte mysig liten stad. Hela staden har en gammal "look" to it. Det är nästan som om det vore plockat ur en 60-70 tals film. (Enligt mig men jag har ju alltid fel) 
 
Idag vaknade jag runt åtta. Jag ville inte va först upp i huset så jag låg kvar och drog mig lite och kikade lite på mobilen innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. Precis när jag var klar kom Renee in och frågade om jag va sugen på att åka iväg och köpa frukost. Vi åkte till bokstavligen världens läckraste frukostställe. Det hette Pandora och ligger typ 10 minuter från huset. Dom hade allt där. Jätte mysigt ställe med mysbelysning, doften av bröd och bakelser och man kunde beställa typ allt där. Jag köpte med mig någon pajliknande grej med Spinage och Bacon vilket var supergott och sen på vägen hem så var vi tydligen tvugna att köpa Ice Coke, typ som slush men det är tydligen ett måste till frukost. Det var absolut en upplevelse. Efter frukosten glodde vi lite på TV och slöade medans vi väntade på att Paul skulle komma hem. När han kom hem åkte vi och kollade på bio. Trouble with the curve. En bra film, verkligen något jag rekommenderar. Det är en drama med Clintan och nån ginger flicka, scooby-doo killen och Justin Timberlake. Filmen handlade om baseball och eftersom jag blivit indragen i det nu på sistone var det riktigt roligt när man kände igen vad de pratade om och så.
 
Efter bion började jag direkt med helgens läxor. Jag har prov i BMI - introduction to business. Det är väldigt lätt när jag hållt på med sånt vi pratar om i sverige, det enda svåra är alla ord som man inte kan . Det tog någon timme med en timmes middags pause emellan. Vi åt någon variant av hotdog med köttfärs lök och senap på. Väldigt annorlunda som det mesta här men jag gillart! Imorgon åker bror min till Asien i tre månader. Jag hoppas han får det toppen och inte råkar hitta nå farliga spindlar eller stora tropiska isbjörnar. Hur som helst så har Justin Vernons ljuva stämma vaggat mig till ett sömniga state of mind och jag ska nog lägga datorn ifrån mig och sova lite. Jag lovar att uppdatera med lite bilder, eventuellt video här ifrån området om skolan och tiden tillåter. 
 
Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv