Snabbinlägg

Hellu, skrev precis klar en essay på en film vi såg i English class, Finding Forrester. Den handlade om en pojk som var väldigt duktig på att skriva och på ett väldigt underligt sätt fick kontakt med en känd gammal författare som hjälper honom förfina sina verk. En ganska bra film, en av de bättre jag sett i skolan men det som inte var lika roligt var att Mrs. Domerese ville att vi skulle skriva en Essay om heroism baserat på filmen. Det lustiga här i skolan är att de vill ha korta Essays eller uppsattser om allt möjligt. De vill ha en och en halv sida uppsatts vad jag fattar det. Jag tycker inte att man hinner uttrycka något med de få raderna men det får väl vara så. Man får adjust a bit.
 
Hade ett US Citizenship test idag i World History. Det var ett test som man måste klara efter att man gjort allt pappersarbete för att bli amerikans medborgare. Jag fick andra bäst poäng i klassen, pinsamt för dom.. Det var frågor som: Vilket hav som ligger väster om USA, När declaration of independence skrevs under, Hur gammal man är när man måste göra någon militär grej och liknande. Jag fick åtta av tio och den som fick bättre än mig fick nio av tio. Läraren skrattade och frågade klassen varför foreign exchange students alltid vet med än amerikaner.
 
Nu väntar jag på att vi ska göra någon mat. Värdmor är hos sin mor på hospitalianuset så jag vet inte riktigt hur när och var det blir middag. Inga bilder idag, men det kanske kommer under veckan om det råkar hända något roligt.
 
Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv