Snart en vecka avklarad

Klockan är nu 19.28 och jag sitter här, nästan precis en vecka efter att jag anlände. Planet landade här i Flint runt tio tiden på kvällen. Dagen har inte varit så händelserik. Jag kämpade mig igenom en essay som jag inte förstod någonting av, kollat lite på baseball och varit ute och gått. Jag tog min första promenad ner till skolan. Allting var så öde. Allt tomt, inga bilar, ingenting. Jag gick ett varv och satte mig i kvällsolen på en stock vid elevparkeringen och funderade lite ett tag.
 
Det känns väldigt konstigt att tänka att man har en hel del tid kvar här innan det är dags att åka hem. Ibland kan jag komma på mig själv när jag utan att tänka på det tänker att när jag kommer hem så ska jag ta bilen för en tur. En sån tanke man får när man typ sitter på tåget hem från skolan eller liknande. Hur som helst vände jag tankarna åt andra hållet och peppade mig för att mingla lite extra i skolan denna vecka. Beställde en telefon idag som förmodligen ska komma någon gång i veckan så det ska bli lite lättare att höra av sig till folk och så.
 
Nu sitter jag bara här och försöker dra på att rita klart uppgiften vi fick i Art class. Det ligger cirkus två timmars arbete och väntar på mig här på bordet. Nu hoppas jag bara att jag inte blir kuggad på min essay och att jag sover gott inatt.
 
Fred.
 


 

Kommentarer

Postat av: Emil

Publicerad 2012-09-17 15:49:10

riktigt bra bilden

Svar: Tack Emil (:
Ted Blomster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv