STS söndag

Hej kära blogg. Idag mår jag väl sådär, har förmodligen hostat mig igenom natten och vaknade med halsont. Man börjar känna nu att det har blivit kallare ute. Igår fick jag en filt av Nancy som jag kunde använda om det blev för kallt och jag kände att jag behövde den inatt. Förutom att jag känner mig seg och slö så känns väl allt bra. 
 
Idag hade vi orientation med STS, eller för mig blev det bara med mina värdföräldrar eftersom de är area representatives. Det var trevligt att träffa lite ungdomar som sitter i samma sits som en själv. I början kändes det rätt skumt, jag märkte att några där var från Sverige men jag visste inte om man skullr prata engelska eller svenska. Hur som helst gick orientationen ut på att vi skulle gå igenom regler, hemlängtan och hur man lyckas under ett år som utbytesstudent. Pratade lite extra med en tjej där som var väldigt trevlig, hon var från typ Schweiz eller hur det stavas. 
 
När vi kom hem gjorde Nancy en jättegod sallad med jordgubbar okokta nudlar i småbitar med sesamfrön och jordgubbsyoghurtsdressing, Delicious! Jag tänkte jag skulle göra lite läxor nu men det slutade med att jag visade videor av mig och Ballex på ytube och nu kollar vi på The Lucky One. Imorgon är det Måndag och det är Homecoming week. Det betyder att en massa folk kommer vara utklädda och det kommer vara partaj i skolan. Nu märker jag att det här inlägget blev aslångt men jag kände a det kändes väligt bra att prata av sig lite Anywho.. Imorgon ska tjejerna i våran skola spela amerikansk fotboll och jag ska nog dit och kolla amerikansk fotboll tjejedition. Vi får ta och höras i veckam mor och far, jag vill veta om jag fått lön och hur mycket. Men till dess...

Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv