Tisdag

Hej kära blogg, idag är det tisdag och jag sitter i köket, baseball på tv, färdiga läxor i väskan, krubb i kistan och det känns som att allt är som det ska. Insåg nu att jag inte skrev något igår, men tycker att jag gjort ganska bra ifrån mig på uppdateringsfronten. Jag kan ju börja att berätta om dagen igår. Vi hade "shorter day" i skolan. Jag trodde först att vi skulle få sluta tidigare och så men det visade sig bara vara att alla lektioner var tio minuter kortare. Anledningen till att varje lektion var kortare var att det var Assembly, typ samling i idrottshallen med alla 1000000 elever och lärare. Dom presenterade Powder Puff lagen, Powder Puff King och de hade lite olika tävlingar för att få upp stämningen i skolan. Den här veckan är det Spirit Week. Varje dag har olika teman och alla eleverna och lärarna klär ut/upp sig. Jag var på min första fotbollsmatch i skolan. Igår spelade Senior tjejer mot Junior tjejer. Det var en lite halv lugn match vad jag fick höra idag i skolan. De brukar ofta bli lite slagsmål och sura miner men det spelade inte mig så stor roll då jag mest försökte klura ut vad det hela gick ut på.
 
De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt, jobbat med skoluppgifter, smsat med lite folk här ifrån och kikat på gitarrer. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köpa en ny dålig gitarr, en ny bra gitarr, en begagnad bra gitarr eller en begagnad jätte bra gitarr. Allting är jätte billigt och jag vill helst ha en "amerikansk" gitarr. Typ en Resonatior Guitar med F-holes. Jag såg några som verkade va i bra skick och här i Michigan för en rimlig summa. Sen har de också Guitar Center här i Flint så tänkte höra om vi kunde åka dit någon dag.
 
Idag har dagen bestått av prat med Dennis! och läxor. Vi har prov på torsdag och det är en MASSA att lära sig i US history. Nu ska jag kika resten av Basballen (hueheuhue) och äte jordsnubbar.
 
Fred.
 

Kommentarer

Postat av: Gabbe

Publicerad 2012-09-26 12:09:07

Va på guitar center i LA...sjukt mktgrejer asså :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv