Segt uppdaterande

Tjatja bloggen! Det är nu torsdag och kvällens timmar börjar rulla in. Det har gått ett bra tag sen jag senast slängde upp något här. Men hur som helst så rullar dagarna på som vanligt. En lagom trött Ted stiger halvt motvilligt upp 05.42 varje morgon för att göra en lite morgonritual involverande dusch, frukost, tandborstning och frillfixning. Sakta men säkert kryper även exams på en vilket betyder att vi kommer ha ett tvåtimmars prov i varje ämne för att testa oss på allt vi har lärt sedan vi började efter skolan. Enligt mina vassa kalkyler så skulle jag i stort sätt kunna bomma alla proven och fortfarande vara ett betygssteg över  vad jag behöver ha i alla ämnen för att få stanna här. Så jag känner inte riktigt att jag är så jätte sugen på att plugga gärnet utan tänker ta det mer enligt min filosofi, Prov i skolan är som presenter på julafton, ju mindre du vet ju roligare blir det att öppna dem. Jag tycker det passar som handen i handsken och har fungerat för mig under mina år som studerande. Jag kan ju ha fel, men det har ju aldrig hänt förut. 
 
Hur som haver så var jag ner till Guidance Office och ändrade runt lite i mitt schema inför nästa termin. Så vad jag gjorde var att jag gjorde mig av med Political Science och ersatte det med bildlektionen som jag flyttade. Jag möblerade om lite och slutade med två Körgrupper, Acapella och Concert Choir, US History, World History och engelska. US och World history behöver man knappt plugga till, bild och kör säger sig lite själv så vi får se vad som händer där men tror det kommer bli skoj. 

Igår onsdag var jag och herren som tog mig till Detroit till Detroit igen. Vi åkte till Ford Rouge factory/plant där vi tog en lite tur och fick gå runt där de monterade ihop alla delarna för Ford's pick-up trucks. Vi var även till Ford Museum  och runt lite i Detroit. Det var rätt coolt att se hur allt fungerade  och fords historia och impact på USA och Michigans ekonomi. Anywho, nu är det dags att slänga på lite Five Leaves Left och slänga ihop ett review sheet inför morgondagens prov om WWII vilket förmodligen inte kommer vara så svårt men vad gör man..

Fred. 

Kommentarer

Postat av: Emil

Publicerad 2013-01-12 00:41:34

du kmr inte få slacka när du kmr hem vi ska fixa och trixa så det rycker om det med bilder, tänkte fixa väggarna lite =)

Postat av: DänkaN

Publicerad 2013-01-18 19:18:07

Jag skulle inte heller banga på lite bilder! haha ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv