Kort tankepost

Klockan är nu 00:28 och jag sitter framför burken och kletar ned några fundersamma meningar. Till att börja med så har dagarna knatat på som vanligt. Ingenting speciellt har hänt, varken något ovanligt eller intressant. Dagen idag har bestått av lite bilåkande med Dennis. Han och David bestämde sig för att äta lite kinamat till lunch och jag hängde med som moraliskt stöd. På kvällkvisten rullade vi upp till Mediamarkt i Barkarby och köpte ett USB minne som jag ska lägga över alla bilder från Cecilia och Patriks tillställning. Efter det åkte vi hem till David och mötte upp resten av grabbgänget och kollade på The Cabin in the Woods. En mysko "skräckfilm" som både var lite läskig och roande.
 
Efter filmen åkte jag ut på lite nattliga äventyr med bilen. Jag satt och lyssnade på Bon Iver som vanligt och funderade. Nu i veckan börjar alla kompisar i skolan och jag är ensam kvar här, utan skola, utan placering och utan någon vishet om när och vart jag ska åka. Jag som trodde att jag skulle bo på Amerikans mark vid det här laget. Hur som helst så väntar jag i god tro om att placering och allt kommer att bli bra. Allting är som tidigare nämnt klar,  eller i allafall i pappersarbetesväg.  Det sista jag behöver göra är att köpa några sista presenter till värdfamiljen eller till någon man träffar under året som jag tycker är värd en present. Medans tankarna snurrade i mitt huvud tillsammans med Justin Vernons fina ton fann jag något sinneslugnande och vände sakta hemmåt för att kleta ner något i bloggen. Om det nu är någon annan som sitter i samma position som jag så hör gärna av er om det är något någon känner för att prata om, antingen här i kommentarerna eller per mail.
 
Hittade  några gamla bilder på datorn som jag tänkte ni skulle få ta del av. Man kan ju inte hålla sig från att blicka tillbaka och tänka på vilka man lämnar kvar här i Sverige nu i slutet av sommaren.
 
Peace.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv