Bad

Nu har det gått några dagar igen sedan jag skrev ett inlägg. Jag får nog sluta skylla på saker och klaga på mig själv och ni får nöja er med det som levereras. Anywho.. Idag sov jag som en kratta, vaknade med en halvtimmes mellanrum, hela natten. Vaknade, var seg men vaknade till efter en skål med vattenmelon. Jag och Dennis, som var uppe rätt tidigt tog tag i dagens aktiviteter och började ringa och väcka folk för att kunna åka och bada relativt tidigt. Runt ett tiden var vi vid Kanaan badet i Hässelby. Det var TOK mycket folk. Vi var där i fredags och då var det inte ens en tredjedel så mycket folk som det var idag. Strax efter att vi kommit dit försvann vårt fina väder och det mulnade ganska snabbt. Som tur var hade vi fotboll och frisbee med oss så det gick att fördriva några timmar där i alla fall. Hade med mig kameran också så vart några bilder ni kan få ta del av.
 
Ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll. Alla grabbarna lär väl vilja sitta och spela eller något i den stilen, det är det enda som är lite tråkigt med dom. Ska åka och köpa en resväska också. Får se när var och hur men det lutar att bli efter maten någongång. Till middag blir det marinerad och grillad hel kyckling á la Blomster.
 
Peace.
 


 
 

Kommentarer

Postat av: Helena Frestadius

Publicerad 2012-07-26 20:49:35

Äntligen en kille som både åker som utbytesstudent och kan fota! Hoppas du får din placering snart om du inte redan fått det.
Ha det bäst under ditt utbytesår!

Svar: Ah tackar, kul att du hitta till min blogg!
Ted Blomster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv