Dålig rutin

Då var det dags för ett inlägg till. Jag skäms nästan för att jag inte har lyckats kleta ner något på 4 dagar. Anywho.. Senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Vi var iväg och köpte nya soffor. Helt okej, inte riktigt så pass minimalistiska som jag ville haft dom men dom duger förutom att dom STINKER! Jag tycker inte riktigt att det är någon vidare vits med att fotografera och lägga upp bilder på sofforna, men ni kan ju säga emot om ni tycker annat.
 
Efter sofforna har dagarna bara sprungit förbi. Har inte gjort mycket annat än att sitta hemma och vänta på att det ska hända något eller att det skulle bli bra väder i Ludvika så jag kan ta med mig några polare upp dit för att göra stan osäker. Planen är väl att gå på Ambassadintervjun på tisdag, sen packa väskan och fara upp till stugan med förhoppningar om att päronen inte har tänkt att bosätta sig där under hela semestern.
 
Idag är det lite övningskörning som står på listan. Jag har fortfarande inte fått arslet ur vagnen och ringt trafikverket för att kolla om det finns någon som har bokat av tid för uppkörning så jag ta den tiden. Uppkörning och teoriprov är fortfarande planerat i mitten på Augusti. Det roliga är att jag inte ens vet om jag är hemma i Sverige då. Kanske sitter i Alaska och undrar varför jag inte ringde till trafikverket. Det har blivit dags att avrunda detta blogg inlägg med att säga att det är partaj i krokarna ikväll. Hörde rykten om att det var dags för karatekväll ( hmhmmm för er som vet... ). Annars så får nog denna stiliga herre tillfredställa era ögon tills uppdateringen imorrn.
 
Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv