H-land Idag!

Oh snap, värdelös power-nap. Nu sitter jag här helt pigg kl 2 och skriver. Råkade ta en timmes sömn idag medan jag inväntade kvällens sällskap och nu är det omöjligt att somna. Jag borde gå och få något nytt för att kunna sova, för så här kan det inte fortsätta. Anywho.. Idag fick jag lite dambesök. Vart ett simpelt mål mat till middag och ost & kex och kaffe framåt kvällen. Känns inte som att jag skriver annat än att jag sitter och pratar med folk, men det var iallfall vad jag gjort under kvällen.
 
Tidigare idag inhandlade vi diverse konsumerbara drycker inför resan senare idag. Det bär av mot Arbrå i härliga Helsingland. Hela grabbgänget ska med, Ted, David, Erik, Johan, Dennis, Gabbe, Gurra, Fabian, Berg, Sebastian och Vickan. Vi hoppas på¨att få några soliga dagar. Prognosen ser väl ut att halvt vara på våran sidan, det ska bli moln sen sol, sen moln osv.. Man kan ju aldrig lita på prognoserna så vi får väl helt enkelt göra den enkla väderkollen genom att sticka ut huvudet genom fönstret när vi väl är framme. 
 
Det vart en stor bag med packning, badbyxor, shorts, badbyxor, shorts och tandborste så ni förstår vad jag hoppas på. Det är dags att bli av med likbrännan. Kameran, laptop och lite annat smått och gott hänger även med så kommer väl att bli något inlägg där uppifrån under de kommande dagarna. Men tills dess får ni nöja er med några gamla bilder från huset vi ska till.
 
Peace.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv