2 week update!

Snart två veckor klarade med intensiv körkorts körning. Allt är redo, övningar inför teoritest, alla delmomenten klara och så finns det inte en enda uppkörningstid på orten förrän 16 augusti. Sitter desperat och försöker kolla tider på andra orter på mobilen men det tar ju sin lilla tid. Det viktigaste just nu är att jag får en uppkörning innan jag åker till USA, samtidigt måste jag så snart som möjligt boka en intervju på Amerikanska ambassaden för att få mitt visum.

Kommer inga bilder denna update pga. att jag postar från mobilen. Dock har jag några på lager från midsommar som kanske kommer upp i framtide.

Peace.

Tjuvstart

Tänkte att jag smått skulle börja blogga nu så jag kommer in i någon form av vana att kleta ner vad jag gjort på senaste tiden. Förra helgen hölls ett obligatoriskt Avresemöte med STS i Östra Real. Trodde det skulle bli en superlång dag då det stod att programmet eller mötet skulle hållas från 11:00 till kl 17.00. Men tiden gick snabbare än vad jag trott och det visade sig vara intressant samtidigt som man kände att man började närma sig. Men utbytesresandet får vänta lite. Kommande två veckor blir det Intensivkurs för körkort i Dalarna.

Jag tänkte inte göra något inspererande första inlägg och berätta om mig. Ni som hittar hit har gjort det av en anledning, och ni andra får väl pussla ihop något allt eftersom inläggen kommer upp här om dryga två veckor eller nåt i den stilen

Peace.
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv