Kort vecka, oh yeah!

Hej bloggen! Nu kommer det lovade inlägget jag skrev om. I fredags vart det lite halvstress efter sista lektionen. Värdmor var inte säker på om det skulle vara vägarbete på vägen till Warren utanför Detroit som vi skulle till. Hur som helst, när klockan ringde och lektionen var slut slänge vi på oss ytterkläderna och sprang ut till bilen. Det gäller att vara först ut innan alla eleverna börjar åka från skolan. När typ 500 elever ska ut från en parkeringsplats samtidigt blir det kaos. VI va rätt snabba och hade bara tio bilar framför oss eller så, så det gick rätt fort. Vi slängde på Cars One O' Eight och började vår cruise söder ut. Slängde på mig brillorna, rättade till jeansen och njöt av eftermiddagssolen i det 15ish grader varma Michigan. På vägen ner hade vi inga problem med vägarbete. De hade flyttat alla koner från vägen så det var bara tuta och köra, fyrfilig motorväg i 95 mph på 75 mph väg. Lite drygt en timme senare var vi framme. Hotellet vi bodde på var ett rätt litet hotell. Jag fick ett eget rum konstigt nog för det var rätt dyrt. Jag hjälpte värdmor slänga upp alla grejer hon behövde för sina lektioner och sen kom det en skön snubbe med stickad tröja och skägg och levererade pizza, den godaste pizzan jag käkat i staterna än så länge. Det var en Chicken, Bacon BBQ pizza. Istället för tomatsås var den nån bbq sås och sen kyckling, bacon och ost. Riktigt gott.
 
Anywho.. Det fanns inte så mycket att göra på hotellet. Jag låg och kollade American Pickers X antal timmar och for runt på tabletten. Tur att de hade gratis WiFi! Hade några trevliga konversationer med folk och kvällen susade rätt fort förbi. Efter värdmors lektion var slut åkte vi iväg och hämtade dricka/kaffe. Efter att vi kom tillbaka blev det yttligare lite american pickers innan ett Bourne marathon drog igång på TNT. 3 av 5 toasters på den, men whattahell liksom. Dagen där efter sov jag som en stock. Jag var fett taggad på hotellfrukost med bacon och pancakes och sånt men eftersom jag sover circus åtta timmar varje natt så kunde jag glömma det när Bourne marathonet slutate 3.30. Så vart en frukost på donken som låg precis brevid hotellet. Vart kaffe på det och en kort prommenad tillbaka till hotellet. Snackade en hel del med grabbarna hemma i sverige under både lördag och söndag men det vart lite segt när de gått och lagt sig pga  tidsskillnaden. Hur som helst så åkte vi till ett "litet" köpcentrum 20 minuter från hotellet. Det var rätt stort.. Det var kanske som 2-3  Barkarby outlet för er där hemma.. Vi knallade runt och kikade på lite olika grejer och så innan vi åkte och käkade störtgod mat på någon italiensk restaurang. Efter maten blev det bio. Värdmor försökte övertala mig att se Breaking Dawn pt.II men hell no! Ni vet ju hur går att övertala mig moahaueha.. Hur som helst så kollade vi Flight. Riktigt schysst rulle 4,7 av 5 toasters. Det kändes som en "kvalitetsfilm" med både drama, humor och så. Jag trodde bion i warren skulle vara typ som bion här hemma är men när vi gick in i byggnaden vara typ 15 köer till olika diskar där de sålde biljetter. Efter tio minuters köande hade vi grejat våra biljetter och gick till nästa kö för popcorn och läsk och så. Efter 30 minuter satt vi i biosalongen som sakta fylldes tills det bara fans två lediga platser kvar. Bra film, god mat, lite shopping och sightseeing, bra dag.

Idag blev det deg på morgonen. Försov mig och missade frukosten igen.... Arg... Men det löste sig när värdmor beställde lite käk som kom runt tolv tiden. Efter lunchen packade vi ihop allt och begav oss hemmåt. Det vart frukost till middag här hemma som toppades med lite kaffe och mörkchoklad. Imorgon börjar en kort veckan inför thanksgiving. På återseende..

Fred.ut
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv