Lördag :-E

Hej blog! Just nu sitter jag med i soffan och kikar NCIS LA på demand med värdfamiljen. Jag kan inte skaka av mig söndagskänslan även fast det bara är lördag. Det är enda nackdelen när man har en dag extra ledigt, att lördagen känns som söndagen och sen på söndagen inser man att det är söndag och så måste man brottas med söndagskänslan en dag till.. Anywho, i torsdags vart gjorde jag inget speciellt, jag blev upphämtad av värdfar i skolan för värdmord skulle ha teacher parent confrences. Vi plockade upp varsin sub från Subway på vägen hem och sen blev det deg och gitarrspel. När värdmor väl kom hem, runt 9.30 tiden, fick jag reda på mina betyg för först kvartalet. Sex stycken As, whaddap?! Av sex möjliga så det var rätt skönt att höra. Jag som trodde ja inte gjorde så bra i engelsks eller ekonomi.
 
Igår var jag och värdmor på bio. Vi kollade Cloud Atlas. Jag kan inte göra annat än att rekommendera er att se den. Kanske var det bara jag som va i helt rätt mode för att se en film som den men den var riktigt bra, riktigt lång och gjorde mig riktigt hungrig. Filmen handlade om liknande karaktärer i olika tider, vet nte riktigt hur jag ska förklara men ta en kik och avgör själva. Efter filmen plockade vi upp soppa och smörgåsar eller smörgäss? Och dricka innan vi åkte hem. På vägen hem åkte vi igenom Down Town Grand Blanc ovh jag fick värsta känslan av att vara i nån amerikansk film. Att åka igenom stan med alla lampor som lyste och alla skyltar till olika restauranger och butiker kändes magiskt på något sätt. Det satt fint med varm soppa och en god kyckling och bacon smörgås.
 
Idag blev det 4 cheese paj till frukost och en kopp svagt dark roastat. Kaffet här är inte alls lika gott som det hemmifrån men jag hoppas att det trillar in ett paket eller två här i nästa vecka eller så. Idag ska vi iväg till något ställe jag tror dom kallar Frankenbooth, de är något ställe där dom har en massa ornaments för jul. Värdpäronen säger att det är väldigt roligt att gå omkring där och titta men vi får väl se. Jag har även börjat fundera lite på om jag ska köpa något på Black Friday. Det är dagen efter thanksgiving och alla ställen har reor, men ja funtar på att beställa grejer om jag hittar något intressant. Jag satt och hade en livlig konversation med ett gäng andra utbytesstudenter på ett forum om jul och juklappar. Det började med att de undrade va andra utbytesstudenter hade tänkt köp till sina värdfamiljer, men det hela slutade med att ett gäng satt och argumenterade om att de va oroliga att de inte skulle få presenter hemmifrån till jul. Jag förstår inte riktigt hur så många kan vara så upprörda över att inte få grejer när de är över i andra länder i ett år. Aja. Jag ska försöka rapportera senare idag eller imorgon innan jag börjar plugga inför måndagens utmaningar. Till dess...
 
Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv