Sunday night live

Hej blogg! Alfakämpen här en söndagkväll för att underhålla er. Det var några dagar sen sist nu men det har verkligen varit busy times.  Senast jag kleta ner något här på bloggen var det halloween. Det var tråkigt väder i början av veckan så jag hade ingen större lust att gå ut och fota alla halloween dekorationer. Men det var väldigt synd att jag inte gjorde det, för på torsdag eftermiddag när vi kom från skolan var ALLT borta. Det var några hus lite längre ner på gatan som hade satt upp en "sten tapet" så väggarna såg ut som typ slottsväggar. Alla hade gravstenar och skelett på framsidan. Det var en tomt som hade fem stycken zombie bebisar som stod still i krypande position. Det var rätt ballt. Anywho.. Förutom att det inte blev något halloween fotande så var jag upptagen med läxor och plugg. Jag hade ett stort prov i torsdags i Introduction to business. Det låter kanske enkelt men det är ett helt annat upplägg på prov och dom frågar efter väldigt specifika meningar från boken, inte alls som ekonomin hemma. Hur som helst gick det jättebra på provet. Jag höjde mitt nuvarande betyg i kursen från C till B+ vilket känns jäkligt bra, om man nu får använda sådana ord. På torsdagen blev det åter igen plugg. Denna gång för prov i US History och ett engelska förhör. Hoppas det gick bra, men gudara verkar va på min sida så det är nog lugnt. 

Nu i helgen blev det bara en massa slöande. Jag önskar inte ens att jag hade orkat göra någonting för det var så skönt att bara dega. Värdmor jobbade i helgen i Detroit så hon kom inte hem förns idag vid middagstid. Värdfar jobbar lite lustiga tider så det blev att jag var hemma själv större delen av helgen. Jag och värdfar plockade upp Subs, flingor, chips och godis på väg hem från skolan i fredags. Det blev tidig middag runt tre tiden men det gjorde inte mig något, eftersom man utan dåligt samvete kunde fylla på med lite chips och ginger ale på kvällen. Vi kollade på The Mentalist och snackade hela kvällen. Det är roligt när man börjar prata om olika saker med värdfar. Från vad jag har klurat ut så växte han upp utan sin far och med en rätt religös mor. Han har så annorlunda och kloka värderingar om saker och ting och det känns vettigt att höra hur allt ser ut genom hans ögon. Anowho.. I lördags vaknade jag lite tidigare än vad jag hade velat. Klockan 6.30 tyckte kroppen det var dags att gå upp och mugga och sen var det ju kört. Blev en slö lördag. Mjölj och flingor, yoghurt och Pawn Stars blev lördags underhållningen. Tv:n varvade jag med lite läsning och gitarrspel, men som sagt målet var att bara dega loss helt utan kontroll. Lite senare på eftermiddagen kände värdfar att de va dags att laga mat. Vilket betyder gå ut i bilen och hämta meny bibeln (en plastficksbok? som dom har full med menyer från olika restauranger) och vi försökte leta reda på någon passande. Det slutade med Kina mat vilket passade mig hetl suveränt. En fortune cookie med skrämmande bra text i fick mig att dega loss lite extra och lyckades ratta in lagom till ett Rambo maraton på tv kanalen USA. Dagen idag bestod av lite läxor, Bond maraton och gitarrspel och nu ligger jag inför en skön natts sömn. 

Tänkte jag skulle dela med mig av två störtsköna reklamer här. En är i jättedålig kvalitet men whaeva. Titta och njut och sen...
 
Fred.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv