Choir Concert

God kväll, dag eller morgon kära läsare. Jag vet inte riktigt ni avnjuter lite tråkläsning men här ligger jag och skriver i sängen kl 22.00 en tisdag kväll. Dagen har skiljt sig lite från tidigare dagar här i USA, egentligen inte förutom att jag försöker vara lite kreativ när jag skriver.. Idag hade vi ACT test essay på i English Class. Det var  SÅ skönt att inte jobba med gammal tråkig britt engelska. Det är knepigt och det tar tid och man måste läsa saker om och om igen. Jag tyckte jag lyckades kleta ner några beundransvärda åsikter på vad kvinnor helst av allt vill ha. Lite små abstrakt och lite flummigt men jag hoppas det går hem.
 
Idag hade vi även vår första konsert med kören. Satan i gatan vilket liv det var! Det var elever från 6th grade till 12th och det var kaos med folk som skulle fixa sina kläder, ha rosa band (tittycancer) och hela kalaset. Själva framträdandet gick bra. Vi gjorde väl vårat nummer helt okej, men Acapella Choir, Oh my gawd, jag vill VERKLIGEN att körlärarinnan / hostmom flyttar över mig till den kören. Det lät så bra och de gör mer sånt som jag vill lära mig, plus att jag tror det skulle vara lite mer utmaning. Efter konserten vart det en massa prat med random folk, massa människor som fick reda på att jag var en utomjording, nej men en utbytesstudent och hade massa frågor, det var kul. Vi, hostmom/körlärare gav tre kids skjuts hem så det tog lite tid innan vi rörde oss mot Speedway för en kvälls Slurpie innan det var dags att glida hemmåt. 

Imorgon är det half day i skolan vilket betyder 20 minuters lektioner, sluta 10.30 och KFC. Om jag har längtat. Jag inte varit så här taggad på att äta något sen jag för första gången skulle krubba på Subway. Fråga inte varför men det är som det är. Jag avslutade DragonBall serien igår. 520 issues eller 42 böcker, lagom skoj, nu ska jag nog börja med Ms. Marvel. Är dock inte så jätte sugen på det utan är sugen på att läsa någon riktig bok, men jag vet inte några bra böcker så kom gärna med förslag. Funderar på John Grishams nya men är osäker. Nu blir det pang bom crash och sömn för jag är toktrött. Hoppas ni njuter av höstlov svennebananer.
 
Fred.
 
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv