Lördag

Hej kära läsare. Idag är det en sån där tråkig dag. Det regnar och blåser och man har inte humöret för att åka iväg någonstans och göra någonting men fick i alla fall några ärenden uträttade. Jag började slutet av min vecka med en Pizza Friday som dom har varje fredag. De hämtar pizza från olika ställen varje vecka så det blir något nytt varje gång. Grejen här verkar va att man väljer en "pizzabas" typ ost pizza och sen väljer det man vill ha på pizzan allt från skinka till broccoli. Igår köpte vi en halv pizza med ost och champinjoner och en halv med chanpinjoner, köttfärs och lök. Smakade bara bra tillsammans med en kall Frozen Mountain Dew. Till och efter middagen kollade vi på The Mentalist. De visar 3-5 episoder varje varddag vilket är najs. På kvällen kollade vi på Catch me if you can. Jag undrar hur jag inte kan ha sett den. Den va bra, intressant och baserad på en riktigt historia ( alltid + ). I morse blev det sovmorgon till 7, dusch och gitarr spel tills värdmor vaknat. Vi åkte iväg till Panera och åt frukost. Det blev en Medelhavsmacka och mörkrostat kaffe. Det var första gången jag smakade vanligt bryggkaffe här och mörkrost var som pissigt(svagt) svenskt kaffe. Efter frukosten åkte vi över parkeringsplatsen til Kohl's för att plocka upp lite kläder. Jag köpte en jätteskön tröja förra helgen, nästan som min "sjukhuströja" för er där hemma som vet, fast med långa ärmar. Hur som helst köpte jag alla färger de hade av den tröjan för jag har inte hittat något liknande hemma och de var verkligen jätteksköna. Köpte även en ryggsäck. STS ryggan jag hade har sömmarna gått upp på vid remmarna man har över axlarna. Anywho, pengarna jag tog ut innan jag åkte hit börjar ta slut och jag måste bestämma mig hur jag ska lösa detta.
 
Nu på eftermiddag blev jag kvarlämnad hemma själv. Värdmor skulle hälsa på någon släkting och värdfar skulle till sin bror och kolla fotboll och äta soppa..? Jag läst lite serietidningar, kollat på Disturbia samtidigt som jag surfat omkring och fått i mig lite lunch. Funderar på att införskaffa en Nexus 7 tablet för underhållning. Gitarren har jag spelat så jag börjat blöda och det är hur kul som helst, men skulle kunna tänka mig något större att läsa mina Civil War, Avengers och Iron Man på.. Det verkar bli Nachos ikväll och allmän deg. 

Fred.

Kommentarer

Postat av: Kusin Anna

Publicerad 2012-10-15 13:05:02

Hej, vad roligt det är att läsa om ditt äventyr i Uvesa! Det låter som att du har det toppen! Ska bli kul att följa dig under året. Kram från Anna

Svar: Kul att du hittat hit!
Ted Blomster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv