Slut på helg

Hej kära blogg! Amerikans helg är precis som svensk helg. Den går alldeles för fort.. Men som tur är har jag lyckats hålla mig sysselsatt, eller som tur är, det har bara blivit så. I fredags var det Lock-In i skolan, det var "lekhall" för småbarn i skolan som man kunde hjälpa till med men tydligen tyckte in värdmor att vi skulle göra det så vi smet hem. Väl hemma blev det pizza, som varje fredag, tv och en massa prat. Det är fortfarande mycket som är obesvarat och familjen undrar om det ena och det andra.
 
Igår lördag hade vi också fullt upp. Vaknade runt 8 tiden utan att kunna somna om, va stentrött och insåg att jag hade stannat uppe och läst alldeles för länge. Hur som helst piggnade jag till efter en dusch och vi gav oss iväg för att hämta frukost. Det blev en Medelhavsmacka, lite yoghurt och den dagliga slurpien. När värdfar kom hem åkte vi iväg på en Gunshow. Jag trodde först att de skulle vara typ en show med vapen och grejer men så va det icke. Det var en tom ishockeyhall där de hade "marknad" fast med vapnen. Tydligen fick jag inte ta med kameran in så jag har tyvärr inga bilder. Väl inne på gunshowen fick jag hålla en massa vapen allt från .22, pumphagel till 50 cal Snajper. Det var intressant att få känna och klämma på allt. Hur som helst så köpte värdfamiljen en liten pikadoll för att ha i huset. De ville inte att jag skulle ta kort på den heller så det blir yttligare ett bildlöst inlägg. 
 
Idag stod frukost,  bio, homework och cooking på to-do list. Det blev en Medelhavsmacka, yoghurt och slurpie till frukost. När värdfar kom hem från jobbet bar det iväg till bion. Vi kollade på Argo. En riktigt bra film för er som är intresserade. Handlar om CIA's räddnings mission i Iran. Ben Aflek med flera gjorde ett riktigt bra jobb, kanonfilm. Efter bion blev det en timmes läsning innan det var dags att vara kock. Lagade kyckling och pommes och gav familjen en av presenterna jag tagit med från sverige. De gillade både maten och snöbollslyktan jag gav dem. På kvällen blev det lite läxor sen läsning i soffan. Har hittat favoritsmaken av doritos, farligt gott, men vafan de va ju helg.
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Jossan

Publicerad 2012-10-26 16:32:13

Hej Teddan! Ville bara skriva att jag läser med ett leende i fejset dina inlägg ;) Du verkar ju ha det skitbra, kul!
Alla vi Janssons hälsar så mycket!
Kramar från kusinen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv