Tedusa goes fashion!

Nja inte riktigt men nåt i den stilen. Men jag kan ju börja från början och berätta hur min fredag har varit. Den har varit bra, tänkte bara säga något kort sådär. Huehue, skolan rullar på vanligt, hade ett litet quiz i world history, ett inlämning i introduction to business och vanligt arbete. Engelska lektionen i fredags var ett enda stort skämt. Vi har börjat läsa om Anglo-Saxon perioden och vi skulle rita en serie av Beowulf. Tim som jag sitter bredvid ritar i stil med Tjorven och hade en massa kritik riktad mot mina fint ritade karaktärer. Hur som helst så satt alla bara och garvade hela lektionen och lärarinnan sa åt oss att va tysta men det gick ju som det ville..
 
Anywho.. Idag började dagen eller natten med en härlig lite längre sömn. Vaknade runt 7 och var fit for fight. Knatade ner och kollade lite TV. Renee (värdmor) tyckte att jag skulle börja kolla Once upon a time med henne så hon hade nån summary av den första säsongen som hon knäppte på åt mig. Så nu ska vi göra det till tradition att kolla ett avsnitt varje lördagmorgon. Efter tvglutten bar det av till Pandora för frukost. En Four Cheese och ismocca blev det. Känns fortfarande väldigt konstigt att äta ute till frukost. På frukosten blev det lördagsshopping. Jag känner inte att det är så viktigt att berätta dagen i detalj för det tar för lång tid, men det slutade med att jag vart ca tusen dollar fattigare. Men en halv garderob vinterkläder och en gitarr rikare. En härlig Martin i sin bästa fylliga klang. Efter shoppingen hämtade vi mat på Red Robin. Vi köpte någon jordsnubbe lemonad medans vi väntade på att dom skulle göra maten. Red Robin är en hamburgerestaurang typ. Anywho, de va en fresch jordsnubbe lemonad som föll mig helt rätt i smaken. Väl hemma sen avnjöt vi maten. Jag åt seriöst den överlägset med marginal godaste hamburgare jag någonsin ätit. Kombinationen av hunger och wiskymarinerad kycklingfilé med typ rostad lök, sallad, tomat och ost var helt oslagbar. Kvällen avslutades med gitarrspel, frozen Mountain Dew och Detroit Tigers vinst. En lagom kalas lördag enligt mig!
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Tjorven

Publicerad 2012-10-07 09:53:37

Hahaha han måste rita illa! :D

Postat av: Martin

Publicerad 2012-10-08 15:33:58

Jisses, han slår på stort med en Martin! Excellent choice dude!!
Vad fick du ge och vilken modell är det?

Svar: Jag vet inte exakt nr på nodellen men HD nåt, de va kanonpris 40% pröjsade typ 90 0för gitarr, hardcase, strängar och capo
Ted Blomster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv