Tisdags uppdatering

Kära högteknologiska dagbok? Allt är bra, dagarna knallar på, snabbare och snabbare för varje dag. Det känns som att jag har landat bra här i nya/tillfälliga familjen. Jag vet inte hur det blir med boende än, jag skulle få höra från Rod och Nancy någon gång i veckan och tänkte att de kanske är lättare att få höra genom dom som ansvariga för min placering om nya familjen vill "behålla" mig eller inte.
 
Anywho.. Dagarna knallar på som aldrig förr. Jag har varit lite smått orolig över hur det gått i de olika ämnena i skolan då lärarna har låtit väldigt nedstämda när det gäller klassens betyg. Framför allt i US history där jag tror att jag missat att lämna in några uppgifter och allting är nytt och lite småknackigt. Jag gick fram till Mr. Lints och frågade, - What's my current grade Mr. Lints? - I'm not worried about you, you currently have a A- , I wish more americans were more lite you. Det kändes bra efter att gått och trott att jag haft dåliga betyg. Samma sak i World History. Läraren sa att det va jättemånga elever som inte hade lämnat in uppgifter och man måste tydligen lämna in alla uppgifter annars ryker många poäng rätt snabbt. Läraren läste upp vilka som hade vad att lämna in och jag hade inget! Kändes ju bra det med.
 
Renee - värdmamman, har varit runt lite med mig nu i dagarna. Hon gillar tydligen inte att diska kastruller och föredrar att köpa mat. Vi har ätet frukost de två senaste dagarna på vägen till skolan. Det känns väldigt annorlunda eftersom jag aldrig riktigt ätit frukost "ute" menmen. Sen har hon också fått mig att få smak för Frozen Montain Dew. Själv köper hon alltid Frozen Coke på mornarna men Mountain Dewen är snäppet vassare enligt mig.

Idag har vi varit och inhandlat en massa ingridienser för att laga lite mat imorgon. Jag ska vara kock och bjuda värdfamiljen på en av mina favoriträtter. Det tog mig lite tid att översätta receptet och hitta alla namn på ingridienserna. Det är lite svårt att bedömma hur mycket av till exempel lök man ska ha då det står använd en halv lök i receptet och löken man köper här är stor som en handboll.. Aja vi får se hur det går imorgon, flipp eller flopp va tror ni? Jag ska även försöka ta lite bilder nu i dagarna om jag får tid så kan ni få se hur det ser ut i området och huset.
 
Ps. Tigers vann igår så vi har en säker plats i play-offfen! Cheers (:
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Jesus

Publicerad 2012-10-03 12:54:49

Gôtt, bilder till folket! Glöm inte att plåta familjen när de äter din mat :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv