Andra lördagen i förenta staterna

Hej blogg. Idag har det varit en seg dag i Michigan. Vaknade i morse med en täppt näsa, dräggel på kinden av någon som hostade i rummet brevid. Har nog fått en släng av någon förkylning tror jag. Jag har lite småont i halsen och är supertäppt i näsan. Anywho.. Idag har jag inte gjort mycket, jag har suttit och ritat min Melting Object bild för Art class idag. Det blev en smältande Koi-Fish. Det tog mig tre timmar ungefär. Värdfamiljen har varit på hundraårs kalas hos någon gammal tant, men jag tänkte att de inte va så kul för mig så jag stannade hemma. Tiden gick ganska fort, pratade lite med grabbarna hemifrån på skype vilket var trevligt. De skulle på fest hos Skriet från vildmarken och alla var supertaggade. 
 
Jag gick ut en sväng nu på eftermiddagen för att njuta av det fina vädret. Det har varit sol och varmt här även fast alla säger att det har blivit så kallt. Gick ner för gatan och tillbaka. Gatan är rätt jättelång så det blev en lagom promenad med kameran. Dock fick jag inte så mycket bilder utan filmade diverse saker, men Youtube vill inte att jag ska ladda upp något idag så det får vänta tills en annan dag. Däremot tyckte jag att jag tog en kanon bild på en flagga. Bild nedan.
 
Efter promenaden blev det Baseball och kinamat. Alltid lika roligt. Det är skoj att man börjar hålla koll på spelarna, reglerna och matchställningarna. Men nu ska jag gå ner i köket socialisera mig lite och börja på nästa bilduppgift. På återseende!
 
Fred.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv