Dag nummer tre

Igår susade dagen förbi. På morgonen hade jag min US History vilken börjar bli lite mer intressant nu när jag har jobbat ikapp. Vi läser om kvinnor och jobb efter Civil War. Läraren är rätt skönt, han brukar driva med folk och fråga en tjej varför hon är en sur tant, samt fråga hur det kändes för nån svart snubbe att stå och dräggla på sin pojkvän (flickvän) i korridoren. På World History hade vi genomgång eller sammanfattning på vad vi läste om igår. Och idag ska vi ha ett Open Note Quiz, ett litet förhör då man får ha med sig anteckningar, så det ska nog gå bra. Mer än så har jag väl inte säga om skolan, allt flyter på bra och jag börjar prata med mer och mer människor.
 
På något sätt verkar ryktet gå att jag är utbytesstudent och alla möjliga människor kommer fram och frågar om jag är det. Igår var det en kille i kören som frågade om jag var det och sen vart det ett jäkla liv och jättemånga ville ställa frågor. 
 
Efter skolan igår skrev jag en sammanfattning för att visa att jag hänger med på World History. Efter det svarade jag på några frågor jag inte hann med på på US history lektionen. Sen kom Nancy hem och vi åt lite rester från dagen innan. Nån form av tacobröd med steak, sourcream och ost i tillsammans med lite ris, supergott! Efter middagen blev det lite arbete på uppgiften i Art class där man ska göra en bild av ens personlighet och var man tycker om. Bilder kommer när det har blivit något mer än en skiss. 

Nu sitter jag och äter lite mjölk och flingor till frukost. De har typ som kalaspuffar fast utan socker här så det känns helt okej, men måste dock pröva och äta fruit rolls som jag såg i mataffären. Jag tror att skolan och allt engelskapratande och tänkande slukar min energi. Jag har gått och lagt mig vid 10 varje dag och gått upp vid 5. Varje morgon har jag vaknat fem-tio gånger mellan tre och fem och trott att jag har försovit mig. Men nu måste jag ta undan frukosten och göra mig i ordning. Bussen kommer om 40 minuter. Det kommer bilder snart, jag ska ut och fotografera när jag inte har så mycket att göra.
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Edvin

Publicerad 2012-09-13 14:34:39

Sällsynt med grabbar som bloggar så jag e glad att jag hittade din. Kommer du stanna hos din nuvarande vfamilj?

Svar: Nej inte som det ser ut nu. Anledningen till att jag inte stannar här hela året är att de inte vill bo här när det blir kallt och vinter. Så de ville inte ta på sig att ha en utbytesstudent hela året. Trevligt att du gillar bloggen!
Ted Blomster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv