Dag nummer två

Idag var min första riktiga skoldag kan man säga. Igår så hade jag bara 4 av 6 lektioner då jag fick guide i skolan och så. Idag hade jag US history på morgonen. När jag gick fram till läraren på morgonen och sa att jag var ny och om jag kunde få en Signed seat i klassrummet så frågade han var jag gått innan jag började på Kearsley. Och jag sa Sweden. Och han ba: You can't be from Sweden, you don't have an accent. Så var jag tvungen att prata på Svenska för att man får tydligen inte ljuga i skolan enligt någon regel. 
 
Efter skolan åkte jag i en väldigt väldigt stökig buss hem. Det var folk som daskade varandra över sätena och de va några tjejer bakom mig som chattrade om nå pojkdrama och att någon tjejes ex hade datat alla hennes kompisar. Anywho.. Jag blir upplockad sist innan skolan vilket är vid 07.10 typ så det är ganska skönt. Det finns dom som blir upplockade 20 minuter tidigare. Men jag blir sist avlämnad när jag tar bussen hem. Det tar lika lång tid att ta bussen om inte längre, än att gå. Jag har inte vågat gått till skolan än för man behöver korsa en four lane highway. Jag får ta och göra det när jag känner mig lite mer som en säker amerikan.
 
Efter skolan gjorde jag lite läxor i Historia. I world history läser vi om typ första människorna, neandertalare och så vidare. Bara sån vi lärt oss i skolan tidigare men det blir lite knepigt eftersom man inte kan några ord för erorna/människoarten etc.Efter läxorna skrev jag ett långt mail till min mor och far. De verkar lite oroliga, men vi får planera in en skypetid här i veckan så vi kan prata av oss. Jag och Nancy åkte även till en mataffär och köpte lite mat. Hon lagade jättegoda typ tacobröd med steak och typ creame fresch i. Allt i affären är så stort. Tydligen är deras Poweraid Small 975 ml och det finns verkligen hur mycket skit som helst. Som tur är lagar värdföräldrarna mat hemma så det kanske blir lite nyttigare än att äta ute.
 
På kvällen har jag och Nancy suttit och pratat om deras tidigare utbytesstudenter. De har tydligen haft runt 40 utbytesstudenter sedan de först tog emot en utbytesstudent när Nancy var 21.VI pratade lite om olika länder och olikheter, om olika skolevenemang, läxor och jag berättade lite om livet där hemma. Efterdet blev det Baseball på TV. Jag har fortfarande kommentatorerna på tv:n där nere  men nu ligger jag och ska försöka sova. Hörs!
 
Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv