Friday 2.0!

Äntligen fredag, eller äntligen och äntligen.. Det är skoj att gå i skolan. Allt är i sin ordning och flyter på bättre än någonsin.Hade som sagt half day igår, vilket resulterade i lite mer läxor än vanligt. Skrev en lite essay, gjorde några kartuppgifter och engelska grammatik. Det vart en kort runda till typ affär/apotek för att Nancys kusin skulle ha nån hårgrej. Bjöd även familjen på lite svesnk choklad vilket uppskattades!
 
Idag fick vi tillbaka lite rättade uppgifter i skolan, både i US History, World History och Art. Måste säga att det går bättre än förväntat i skolan. Jag vet inte riktigt om dom är snälla bara för att man är utbytesstudent eller om det helt enkelt går så bra som det gör. Fick även tillbaka min Sketchbook efter flera dagar, så nu kan jag börja med de nästa uppgifterna. Fick A+ på förra bilduppgiften, de va dock inte helt otippat. Fick 54 av 50..... Ms. Parker sa att hon drog av en bonus poäng för att jag inte skuggade jättemörkt på några ställen hon tyckte att det kanske skulle passat att vara så mörkt. Stannade även kvar i skolan idag efter att vi hade slutat för att spela lite piano. Det känndes bra att klinka lite på tangenterna efter två veckor.
 
Ikväll blir det väl middag och lite slöande, har inga planer förutom att jag är sugen på att pröva något amerikanskt godis eller något i den stilen, har inte blivit något sånt hittills. Juste fick min telefon igår, så nu ska jag försöka slänga upp nån bild och så på instagay även fast det inte riktigt är min grej. Har unlimited texts och surf för ingen förmögenhet så det känns bra. Tänkte göra en unboxing video av telefonen, men fick den väldigt sent så det vart inget av det. Nu blir det lite soffdeg, isvatten och Bon Iver. Ses imorrn bloggen.
 
Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv