Friday!

God dag herr blogg. Hur mås det? Jo tack det är bara bra. Jag sitter här med tungt fallande ögonlock och kletar ner dagens bekännelser. Jag har lagt på mig någon dåligt ovana att vakna en timme eller så innan alarmet ringer på morgonon för att leta efter min telefon så den inte ligger långt bort så jag inte vaknar när den ringer. 5.40 fick jag ta och lätta på täcket och röra mig in i duschen. Efter en mindre tillfredställande frukost med mjölk och gluten flingor gick jag ut i regnet och väntade på bussen. 
 
I skolan hände det  inte så mycket, det gamla vanliga tänkte jag säga, men i alla fall något i stilen med vad som hänt de tidigare dagarna. En grej jag märkt här i USA är att lärarna är fett sköna. Alla de lärarna jag har förolämpar alla elever och driver med deras pojk/flickvänner. Det är en lärare, Mr. Lindts som jag har i US History, asskön. Vi hade genomgång om Teddy Roosevelt då en annan lärare öppnade dörren till klassrummet. Läraren, en kortklippt herre i sina bättre dagar kom in och gav min lärare en doughnut som han glatt tog emot. Efter det började de snacka om någon match de båda hade sett igår och det stod och pratade i nån minut. När en lite tjej i klassen sa: Could we go on? Läraren kollade assnett på henne och sa: Ey you tiny, you shut up and get out! Haha det gjorde min dag. Han har massa sköna förklaringar på allt och slänger ut sig skönt spydiga kommentarer till folk. Fick A+ på min bilduppgift vi lämnade in igår. Nu håller vi på med en assignment där man ska rita saker som representerar sig själv.  Bild nedan!
 
Senare på dagen fick jag reda på att en halvt helblåst tjej i min Introduction to buisness heter Ophelia.. Aa grabbar, vad ska man säga? 
 
Var på Walmart idag också. Vi kollade efter en telefon till mig men den var slut i lager så vi ska beställa en telefon ikväll eller imorgon. Det kommer kosta 35 dollar i månaden utan bindningstid så det är rätt skönt. Nu sitter jag här med mitt nya beroende för isvatten. Snart blir det sömn, har börjat sova så tokigt mycket.. Det här är inte bra.
 
Fred.

Kommentarer

Postat av: Jonas

Publicerad 2012-09-15 16:16:06

Bad ass drawing you got there!
Ser sjukt bra ut!

Svar: Tack!
Ted Blomster

Postat av: Emil

Publicerad 2012-09-15 17:27:01

ophelia? undra vad hennes föräldrar tänkte..

Postat av: Bornestrand

Publicerad 2012-09-16 09:06:54

Vad är grejen med isvattnet haha?

Postat av: David

Publicerad 2012-09-16 13:25:38

Haha, hennes föräldrar måste ha randomat namnet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv