Homecoming Game

Hej bloggen! Klockan är här tjugo i tolv och jag känner hur ögonlocken försöker sluta sig för sömn. Det har inte blivit så bra med uppdateringar på sistone då jag har haft fullt upp med att plugga inför prov, göra läxor och liknande, men det får ta o bli så, vill inte lova att det kommer något varje dag. Som det ser ut nu så kommer jag att byta familj ett tag. Jag kommer bli upphämtad imorgon av min körlärarinna som jag ska bo hos en vecka. Det vart lite special flytt och så på grund av omständigheterna här. Jag tycker inte det gör något och det är inte jobbigt. Så mamma du behöver inte oroa dig. Jag kan ta och förklara på Skype onsdag kväll så kan du få veta mer hur det ligger till. Men nog om det.
 
Här om dagen försökte jag förklara för Tim att jag aldrig ätit en Peanut butter Jelly Sandwich. Han förstod inte att det var möjligt och försökte få mig att förklara varför jag inte gjort det. Han vart så uppjagad av det att han gick till en av damerna som jobbar i cafeterian och frågade henne om hon kunde göra en sån till "the exchange guy", Nästa dag vid lunch slängde Tim en Peanut butter Jelly Sandwich framför mig och sa "You see? Women make me sandwiches.." Jag sa till honom att jag skulle pröva men att han fick äta upp den. Det smakade okej, typ som jordnötsringar med lite sylttouch. Inte riktigt min grej men det duger i krig.
 
Idag var det homecoming game och parad. Jag var lite sen ut till paraden då jag trodde att den började en timme senare än vad den gjorde. Men paraden hade inte hunnit komma så långt så jag han springa ner för gatan och hela tåget. Människorna i paraden slängde godis till barn och barn sprang helt tokiga omkring och plockade upp godis från marken. Det var blandade bidrag till paraden. Alla classes Floats, skolans alla idrotts lag, cheerleaders, marching band you name it. Fick några kanon bilder på de nominerade till homecoming queen. Jag ska höra om jag får lägga ut dem här på bloggen annars får ni vänta tills ett tillfälle. Efter paraden var det homecoming game. Trevligt, träffade en massa nytt folk och det var värsta draget! Nu hann jag precis se Tigers förlora mot ligans sämsta lag så det blir något jag får sova bort efter jag tagit reda på mina nytvättade kläder.
 
Fred.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv