Samtal Hemmifrån

Hej och hå, idag har varit en vanlig dag i skolan. Allting flyter på och det känns som att man börjar komma in i det hela. Vi hade en tokrörig Engelska uppgift idag om adjektiv. Man skulle stryka under, rita pilar till ord och det var bara en röra. Tim driver på som vanligt och lär mig en massa konstiga saker om USA och människor i skolan. Betalade även för en skoltröja idag som vi behöver till kören för framträdanden. Det känns lite halvolustigt men det kommer nog gå bra.
 
Nu efter skolan har jag tagit mig tiden att prata med människor hemmifrån. Det började med ett långt samtal från familjen. De hade tagit hem nya bilen, väntade på regplåtar, städade huset och jobbade på som vanligt. Mamma verkar lika orolig som vanligt och verkar ha svårt att slita sig från skype. Efter jag pratat med dem pratade jag en sväng med Gabriel och Emil. De hade alla möjliga frågor och ville veta lite mer om grejer i skolan och om kompisar och så. Sist vart det en lite längre konversation med Jacko. Han verkar lida utan mig i skolan. Vi pratade lite om amerika och min resa och skolan hemma och studenten och så. Konstigt nog känner jag inte störthemlängtan. Självklart känner man att man vill träffa kompisarna och lägga sig i sin egen säng en sväng men det får ta och vänta. 
 
Nu är jag själv i huset och middag, the mentalist och homework står på menyn. De visar tre-fyra timmar mentalist på TNT varje dag så jag är nöjd. Det ser ut att bli baseball game ikväll också. Det är baseball varje kväll på tv och det blir intressantare och intressantare att kolla på det så det ser jag till och med fram emot, men nu måste jag rulla.
 
Fred.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv