Sista inlägget från Sverige

Nu är det äntligen dags. För snart ett år sen fick jag brev från STS där det stod att jag var antagen till deras utbytessprogram. En kille som plötsligt kände sig lite större började räkna månader till sommaren 2012 skulle ta slut. Jag kommer så väl ihåg när grabbgänget kollade på någon film från USA och jag sa: "Kolla, där kanske jag bor som ett år" och det kändes så avlägset att jag en vacker dag skulle åka här ifrån. Nu bara för någon vecka sen sa jag: "Kolla, där kanske jag bor om en månad" och fick känslan av att det inte var så lång tid kvar. Men dagarna gick utan placering och ett tag kände jag att jag aldrig kommer komma iväg. Inte förrän förra veckan när Petter ringde och sa att det var dags, och att jag hade fått en välkomsfamilj. Sen den dagen började jag verkligen att räkna dagarna. Jag försökte planera in att hinna träffa alla vänner och bekanta och säga hej då men de planerna falierade när jag insåg att jag var långt ifrån klar med förberedelserna. Listan var lång med saker som skulle inhandlas och dagarna sprang förbi och nu sitter jag här. En evighet senare som jag tänkte förra sommaren. Nu är det bara fem och en halv timme tills jag står för incheckning på Arlanda.
 
Så hastigt som det nu vart hann jag inte säga hej då till alla men jag hoppas att jag på någolunda trevligt sätt kan ge er ett gemensamt hej då här på bloggen. Hej då alla här hemma i Sverige! Jag vill tacka mina föräldrar som gjort det här möjligt. Allt kommer gå bra och mamma, ta det lugnt! ;-) 
 
Det här blir det sista jag skriver här ifrån mitt rum i Järfälla. Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterad men jag vet inte riktigt hur tillgången till internet kommer vara där borta, men jag ska göra mitt bästa. Ifall det är någon som vill kontakta mig är på bloggen eller via mail och Facebook det bästa sättet. Tid för att chatta och så kanske finns så småning om men inget jag kan lova. Min Facebook hittar ni genom att klicka på bilden på mig till höger här, annars kan ni nå mig på: ted.blomster@live.com
 
Fred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv