Torsdagstrams

Här sitter jag i vardagsrummet och äter lite vattenmelon efter en dag i skolan. Idag hade de fire drill varje lektion så det försvann 10 minuter från alla lektioner förutom 4th, då vissa hade lunch och så. Idag fick jag skjuts hem av Tim också så jag slapp bussen. Vi hade tänkt gå på en match, KHS mot någon annan skola men han behövde tydligen passa sin lilla syster så vi får se vad som händer. Förutom brandgrejen så hände det inte så mycket idag. Vi hade Quiz i World history men han sa att det var lugnt om det inte gick nå bra då jag missat halva området. På bilden satt jag och pratade med den där stora snubben från engelskan som tydligen är i min art class också. Jag måste nog öka tempot lite i skolan. Jag tror jag skriver för mycket när vi ska svara på frågor för jag blir alltid klar sist eller så hinner jag inte klart medans alla andra blir klara tio femton minuter innan. Men det löser sig nog. 
 
Det är roligt att se att  besökarstatistiken gått upp. Nu pendlar det mellan 30 och 55 besökare dagligen vilket peppar en ännu mer till att skriva! Idag ska jag höra om någon av värdpäronen har lust att åka och handla. Jag är sugen på att köpa tuggummi och flingor tills imorrn. Anywho.. Jag lovade lite bilder nu också så det har jag tagit. Dock inte med min kamera utan med mobilen men det får duga så länge, har essay att skriva både i English och World History så jag får kanske ta med kameran ut i helgen något. På andra bilderna ser ni parkeringen utan för VG's ( en mataffär i närheten ) vad jag ätit de senaste dagarna i skolan, förutom den där burken med äppelmos, den smakar get.
 
Fred.
 


Kommentarer

Postat av: Ostjesus

Publicerad 2012-09-13 21:44:57

Vem e Tim? Alla undrar!

Svar: Någon snubbe jag träffade i skolan ;-)
Ted Blomster

Postat av: Johan

Publicerad 2012-09-13 21:59:05

Hur är det där brödet? Det ser väldigt torrt ut.

PS. Det stavas essay, herregud!

Svar: Brödet är najs, typ blandning mellan tunnbröd och tacobröd
Ted Blomster

Postat av: Dennis

Publicerad 2012-09-14 07:29:04

Är det VG's som gäller iställer för willys eler? ;D

Svar: Haha jag vet inte riktigt, har inte varit där med någon kompis och har inte köpt nå snask där än, men dom har typ 3-4 hyllrader med Junkfood, typ chips, kakor, tårtbitar, glass och läsk (:
Ted Blomster

Postat av: Emil

Publicerad 2012-09-14 14:39:57

sett några fräna babes än då? ;D<3

Svar: Jadå, några finns det. En rätt najs brud har skåp brevid mig.
Ted Blomster

Postat av: dennis

Publicerad 2012-09-14 18:06:25

På tal om willys... Dem har börjat sälja snickers glass för 10kr efter att du åkte hahhaha ;D fast jag står emot!!!!

Svar: OH shit!
Ted Blomster

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv