Mitt-i-lovet inlägg

Hej och glad påsk i efterskott mina trogna bloggläsare. Idag är det en solig onsdagkväll när jag sitter och skriver detta. Påsken för tedusa's del vart en rätt lugn påsk. Det var egentligen tänkt att vi skulle ha en "egg hunt" och fira påsk med släkten här, men det var lite för kallt och familjen var åt annat håll, så det blev bara jag, värdmor och värdfar. Jag ska inte klaga, det var trevligt och vi åt god mat. Jag försökte förhöra mig om påskfirande och hur det brukar gå till här i staterna, och jag har kunnat fastställa, att precis som vi svenskar, så har amerikaner "högtidsmat" som är den samma under alla högtiderna. Vi var iväg och köpte honey baked turkey, och ham någon dag innan påskafton, till det åt vi en potatisgratängsliknande rätt, fast med ost istället för vitlök(?). Till efterrätt hade vi jordgubbspaj och grädde. Det var en sån där "american pie" som man ser i filmer som sitter i fönstret för att svalna, inte för att vi hade den i fönstret men i alla fulla fall. Idag slängde vi fram utemöblerna på verandan. De senaste dagarna har varit rätt sköna, det har varit mellan fem och tio plusgrader och strålande sol. Idag satt jag och läste lite på verandan innan några kalla vindar inte ville ge sig och tvingade mig på flykt mot varmare platser. Jag tror att jag under min lilla lässession lyckades få en halvsne solbränna i fejjan. Vi får se hur det ser ut efter det har lagt sig. 
 
Igår var jag och värdmor iväg till ett ganska stort köpcentrum en halvtimma hemifrån. Det var ungefär lika stort som fyra kista centrum för er som bor där hemma i orten. Det var som en stor kub med alla sidor lika långa som kista galleria. Vi hade inget direkt i kikarN' förutom de två sista säsongerna av 24, så vi knallade mest runt och kollade runt i affärer. Jag kikade lite smått efter en ny sommar- / vårjacka, men de fanns inte så många som såg intressanta ut. Jag hittade självklart en jacka på den dyraste affären i köpcentrumet. Det var inte så dyrt för att vara en jacka (om man jämför med svenska priser) men det var lite mycket pengar tycker jag för att inte vara helt hundra på köpet. Det får vänta till senare eller nåt. 
 
Imorgon blir det lite packning och förberedelser för baseball match som vi ska gå och se på fredag, samt min weekend senior trip med alla körmänniskor. Förutom det blir det nog bara lite slöande, läsande och lite småhandlande imorgon, kanske ett biobesök, men vem vet. Har inte haft så mycket tid som jag tänkt att jag skulle ha att fota nu på lovet, vi har haft lite småplaner som har kommit i vägen för mina lite större planer men it's all good. Det är lite tråkigt grått här fortfarande även då solen börjat skina på halvtid. Förmodligen så blir det lite bilder från i helgen om inte senare när det börjar bli grönt ute. Men till dess..

Fred.

Kommentarer

Postat av: Denkiboi

Publicerad 2013-05-09 17:44:26

We want dem inläggs :) <3

Postat av: Erik

Publicerad 2013-05-16 20:56:52

Mysig omdesign :3

Postat av: jackogultrahjkhkjhk

Publicerad 2013-05-29 22:55:52

du har fan fin förhud

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv