Sommarsöndag

Tjena bloggläsare. Idag är det söndag, en sån där härlig söndag då en massa blandade känslor om att börja en ny vecka med läxor och skolarbete kryper i hela kroppen. Det har med andra ord bara vart en helt vanlig söndag här i staterna. Veckan slog runt rätt snabbt efter min lilla onsdags trip och det kändes som att veckan var över innan den hunnit starta. I fredags var det Pizza night, som varje fredag. Amerikans pizza är inte alls lika god som svensk pizza, lite för tjock och lite för slät i smaken. 
 
Fredagen försvann lika snabbt som den kom och jag vaknade upp i lördags med en del på to-do listan att göra. Efter frukost på Panera så slängde vi på oss ute kläderna och åkte iväg till Stepping Stones Falls. Vilket är en memorial av alla mammor som förlorat sina barn i fylleolyckor. Det är en liten del av en stor damm som dom har gjort lite vattenfall och liknande i vilket jag tänkte skulle passa bra att ta några bilder av för bilduppgiften jag fått i skolan som egentligen inte är en bilduppgift ritaritamålamåla utan en fotografiuppgift. Hur som haver så bar det av efter en stunds fotande där till lite deg med några polers hos Sam. Vi gick igenom lite kör saker vi har på gång och snackade lite om vad för senior trips vi ska göra. Efter några timmar där blev jag upplockad av värdmor och det bar av till Miller Rd. där vi hämtade mat på Red Robin. Vilket är ett gourmet hamburger ställe. Whisky River BBQ Chicken Sandwich, DEN godaste handhållda maten som finns(!). 
 
Idag var vi iväg och kollade på Gangster Squad. Ruggigt bra film! Handlade om hur ett gäng poliser gjorde en grupp som skulle gå i krig mot en gangster liga i LA. Det var bra mycket mer pangpang i filmen än boken men jag vart inte besviken efter att ha längtat efter denna film sedan första gången jag såg trailen på bio här ( dvs typ september ). Resten av söndagen ägnade jag åt att fota lite droppar och plugg. Mer än så kan jag tyvärr inte underhålla er med. Ps, det var 18 grader varm igår huehue, men de har tydligen en januari tö här, anywho. På återseende -

Fred. 

Segt uppdaterande

Tjatja bloggen! Det är nu torsdag och kvällens timmar börjar rulla in. Det har gått ett bra tag sen jag senast slängde upp något här. Men hur som helst så rullar dagarna på som vanligt. En lagom trött Ted stiger halvt motvilligt upp 05.42 varje morgon för att göra en lite morgonritual involverande dusch, frukost, tandborstning och frillfixning. Sakta men säkert kryper även exams på en vilket betyder att vi kommer ha ett tvåtimmars prov i varje ämne för att testa oss på allt vi har lärt sedan vi började efter skolan. Enligt mina vassa kalkyler så skulle jag i stort sätt kunna bomma alla proven och fortfarande vara ett betygssteg över  vad jag behöver ha i alla ämnen för att få stanna här. Så jag känner inte riktigt att jag är så jätte sugen på att plugga gärnet utan tänker ta det mer enligt min filosofi, Prov i skolan är som presenter på julafton, ju mindre du vet ju roligare blir det att öppna dem. Jag tycker det passar som handen i handsken och har fungerat för mig under mina år som studerande. Jag kan ju ha fel, men det har ju aldrig hänt förut. 
 
Hur som haver så var jag ner till Guidance Office och ändrade runt lite i mitt schema inför nästa termin. Så vad jag gjorde var att jag gjorde mig av med Political Science och ersatte det med bildlektionen som jag flyttade. Jag möblerade om lite och slutade med två Körgrupper, Acapella och Concert Choir, US History, World History och engelska. US och World history behöver man knappt plugga till, bild och kör säger sig lite själv så vi får se vad som händer där men tror det kommer bli skoj. 

Igår onsdag var jag och herren som tog mig till Detroit till Detroit igen. Vi åkte till Ford Rouge factory/plant där vi tog en lite tur och fick gå runt där de monterade ihop alla delarna för Ford's pick-up trucks. Vi var även till Ford Museum  och runt lite i Detroit. Det var rätt coolt att se hur allt fungerade  och fords historia och impact på USA och Michigans ekonomi. Anywho, nu är det dags att slänga på lite Five Leaves Left och slänga ihop ett review sheet inför morgondagens prov om WWII vilket förmodligen inte kommer vara så svårt men vad gör man..

Fred. 

Min profilbild
Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv