Sommarsöndag

Tjena bloggläsare. Idag är det söndag, en sån där härlig söndag då en massa blandade känslor om att börja en ny vecka med läxor och skolarbete kryper i hela kroppen. Det har med andra ord bara vart en helt vanlig söndag här i staterna. Veckan slog runt rätt snabbt efter min lilla onsdags trip och det kändes som att veckan var över innan den hunnit starta. I fredags var det Pizza night, som varje fredag. Amerikans pizza är inte alls lika god som svensk pizza, lite för tjock och lite för slät i smaken. 
 
Fredagen försvann lika snabbt som den kom och jag vaknade upp i lördags med en del på to-do listan att göra. Efter frukost på Panera så slängde vi på oss ute kläderna och åkte iväg till Stepping Stones Falls. Vilket är en memorial av alla mammor som förlorat sina barn i fylleolyckor. Det är en liten del av en stor damm som dom har gjort lite vattenfall och liknande i vilket jag tänkte skulle passa bra att ta några bilder av för bilduppgiften jag fått i skolan som egentligen inte är en bilduppgift ritaritamålamåla utan en fotografiuppgift. Hur som haver så bar det av efter en stunds fotande där till lite deg med några polers hos Sam. Vi gick igenom lite kör saker vi har på gång och snackade lite om vad för senior trips vi ska göra. Efter några timmar där blev jag upplockad av värdmor och det bar av till Miller Rd. där vi hämtade mat på Red Robin. Vilket är ett gourmet hamburger ställe. Whisky River BBQ Chicken Sandwich, DEN godaste handhållda maten som finns(!). 
 
Idag var vi iväg och kollade på Gangster Squad. Ruggigt bra film! Handlade om hur ett gäng poliser gjorde en grupp som skulle gå i krig mot en gangster liga i LA. Det var bra mycket mer pangpang i filmen än boken men jag vart inte besviken efter att ha längtat efter denna film sedan första gången jag såg trailen på bio här ( dvs typ september ). Resten av söndagen ägnade jag åt att fota lite droppar och plugg. Mer än så kan jag tyvärr inte underhålla er med. Ps, det var 18 grader varm igår huehue, men de har tydligen en januari tö här, anywho. På återseende -

Fred. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv