Pangpang och Födelsedag

Hej där alla trogna bloggläsare. Nu i efterhand känns det småsurt när man kollar över besökarstatistiken som under de första månader av min resa i detta land låg runt 70-100 unika besökare om dagen, nu är jag lycklig om jag får tio. Inte för att jag ser någon större vinst i att ha många men de motiverar en lite mer till att skriva. Men men, jag har ingen att skylla but me. Hur som  haver, i torsdags var det min dag af födelse. Det kändes lite konstigt att vakna upp den 14e utan att familjen väcker en med skön sång och tänt ljus. Jag tror man aldrig blir för vuxen för såna stunder, även fast man nu är inne på sin 19e vår.  Hur som helst anlände ett grönt fint paket med posten här förra veckan som jag med order från alfamodern skulle låta ligga till den fjortonde. Hur som helst så var det en trevlig dag over all. Det startade med paket och kuvert öppning från Sverige. Fick två böcker, pengar, choklad och ett utdrag ur min minnesbok, mina föräldrar skriver i varje födelsedag. Mor och far skickade även en Alladin ask till värdpäronen då de uppskattade en Paradis ask de fick runt jul. Värdmor undrade i bilen påväg till skolan om jag ville att de skulle sjunga för mig i skolan eller inte och jag sa att de va bättre om vi lät de va och låta dagen knalla på som vilken dag som helst. På något sätt visste alla redan, förmodligen av att värdmor försagt sig för jag har det varken på Fejsbook, eller någon annan stans. Det var fem olika födelsedags sånger under Acap kören, så mitt hopp om att slippa födelsedagssånger va ju puts väck. 
 
Efter skolan åkte vi och plockade upp min födelsedagspresent från värdfamiljen. Jag var lite smått förvirrad för vi åkte runt och jag försökte klura ut vad det kunde vara de kunde tänkas ge mig. Vi hoppade på the expressway och min första tanke var att vi skulle till GuitarCenter. Jag visste att hon hade ringt och beställt något till mig men jag hade inte en aning om vad. Efter en stunde på motorvägen tog vi av och mitt tankte om GuitarCenter kunde räknas bort. Vi stannade vid  Whiting Auditorium där vi i sommar ska ta Graduation, och vi gick upp till biljettluckan. De hade tydligen köpt biljetter till Blue Man Group. Det var en trevlig överraskning att underhållas med på Onsdag. Senare blev det mat på Ichiban, en restaurang där de lagar maten framför en och bjuder på en show. Maten och underhållningen var bra, faktum är att maten var KANON. Dagen avslutades med en stor bit glasstårta och tv slöande. Värdfamiljen frågade om jag ville ha födelsedags kalas men jag tackade nej, hehe. 
 
Igår var vi iväg och sköt på en pistol ransch. Det var skoj! Det var första gången jag skjutit med riktiga vapen. Jag var lite smått, nervös är inte rätt ord men jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig med rekyl, volym på panget osv, men det visade sig vara mycket lättare och roligare än jag trodde. Vi köpte en Zombie tavla och sen hade vi några andra tävlings tavlor med oss. Vi skött både .9 och .22. Vi började med .22 och det kändes som en leksaks pistol, den va lätt, smällen var inte så hög och det var knappt någon rekyl. .99 var lite lättare att sikta med tycker jag, den va lite tyngre och man skakade inte lika mycket. Men vi var tvugna att skjuta på lite längre avstånd med de större vapnet, men nog om det. Idag ska vi nog iväg och kolla Oz i IMAXEN, inte supertaggad men vi har en deal, om jag kollar Oz med värdmor så kollar hon någon film jag väljer med mig. Till dess

Fred.

Kommentarer

Postat av: Emil

Publicerad 2013-03-17 14:10:59

Grattis i efterskott bubben, hade glömt :$<3

Postat av: Line

Publicerad 2013-03-19 11:48:08

Grattis i efterskott Teddelo!

Postat av: Dänkish! <3

Publicerad 2013-03-21 18:01:35

Va Oz bra? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild
Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv